De oplossing voor laptops en tablets in het onderwijs!

16-07-2015

Het onderwijs van de toekomst

Onderwijs 2.0, het nieuwe leren, tablet onderwijs en iPad onderwijs zijn slechts enkele termen voor het gebruik van laptops, Chromebooks of tablets in het onderwijs. Welke benaming u er ook aan geeft, het gebruik van ICT in het onderwijs blijft gestaag doorgroeien. Zo ook de vraag naar de door ons geïntroduceerde tablet/laptop (trolley)koffers.

 

Het kiezen van de geschikte apparatuur is afhankelijk van allerlei aspecten, een vraag die echter vaak vergeten wordt is wat te doen met de apparatuur als ze niet voor les doeleinden gebruikt worden? Steeds meer scholen (al dan niet via een ICT leverancier of kantoor- en projectinrichter) denken goed na over deze vraag. In samenwerking met Hulshof is het mogelijk om elke gewenste oplossing te realiseren. Wilt u alleen transporteren en opbergen? Of ook opladen en synchroniseren? Hulshof verwezenlijkt een oplossing die voor u (of uw klant) de juiste is.

 

Waarom een maatwerk oplossing?

Laptops  en tablets die gebruikt worden in het onderwijs kennen veel verschillende afmetingen en aansluitingen. We hebben het dan nog niet eens over de verschillende modellen en de afwijkende maten wanneer er hoesjes of accessoires gebruikt worden.

 

Doordat Hulshof werkt vanuit een concept waarbij een koffer wordt aangepast aan de door u gewenste afmetingen, aansluitingen, mogelijkheden en het meenemen van accessoires heeft u altijd een oplossing die perfect aansluit bij uw wensen. Door onze jarenlange ervaring als fabrikant van hoogwaardige en innovatieve maatwerkkoffers voor kantoor- en projectinrichters (flexkoffers) en ICT leveranciers (Printer/Beamer koffers) zijn er oplossingen te leveren tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden.

 

Te mooi om waar te zijn? Bekijk hier recentelijk uitgevoerde cases!

Onderstaande projecten geven de diversiteit van het concept weer want voor iedere soort laptop, Chromebook of tablet word er een oplossing op maat gerealiseerd.

 

– Voor een educatieve-/voorlichtingsorganisatie  (tablet trolley koffer)

Aanvraag:3 koffers voor 16x tablet (LG Gpads)

Gebruik:Rondleidingen en activiteiten op het Binnenhof in Den Haag.

Wensen:Stevige koffer, makkelijk te transporteren, zachte binnenkant, apart vak voor iedere tablet en de mogelijkheid tot beplakken/bedrukken van de zijkanten van de koffer.

Oplossing:De basis voor deze koffer is de door ons vaak gebruikte Adaptiz Classic flexkoffer die zowel binnen als buiten makkelijk te vervoeren is. Van deze standaard koffer is het interieur aangepast zodat er in iedere koffer 16 tablets geplaatst kunnen worden, de zijkanten kunnen daarbij naar wens worden bedrukt of beplakt.

 

– Voor een scholengemeenschap (laptop/tablet trolley transportkoffer + opladen)

Aanvraag: 24 koffers voor 16x Chromebooks (C720)

Gebruik: Een school waar Chromebooks gebruikt gaan worden tijdens lessen.

Wensen: Koffer met trolley voor mobiliteit, stroomaansluiting voor het opladen en beveiligingen in de koffer verwerkt.

Oplossing: Voor de ontwikkeling van deze koffers is een nieuw ontwerp gemaakt, daarbij is rekening gehouden met de mogelijkheid tot opladen en koelen van de apparatuur in de koffer. De apparatuur kan met het aansluiten van één stekker opgeladen worden.

 

– Voor een adviesbureau (Laptop trolley transportkoffer + opladen)

Aanvraag: 2 koffers voor 5x laptop (Lenovo G50)

Gebruik: Brainstormsessies op verschillende plekken in Nederland.

Wensen: Makkelijk te vervoeren koffer, voorzien van oplaadmogelijkheid en voldoende ruimte om overige accessoires als stekkerblokken, kabels en netwerk switch mee te nemen.

Oplossing: Een combinatie tussen een standaard en een maatwerk koffer, een stevige koffer inclusief trolley en één stroomaansluiting om alle vijf laptops op te laden. Door het op maat gemaakte interieur zitten de laptops altijd stevig in de koffer wat schade tegen gaat.

 

Wilt u meer informatie over onze laptop en tablet (trolley) koffers? Bekijkt u dan hier meer uitleg over het concept.