Hulshof introduceert: koffers voor HP OfficeJet 200

26-09-2016

De nieuwe mobiele printer van HP de OfficeJet 200 is de vervanger voor de HP OfficeJet 100. Hulshof heeft haar serie mobiele notebook- en printerkoffers uitgebreid met drie koffers, die geschikt zijn voor deze nieuwe printer, die qua afmetingen wat groter is dan zijn voorganger.

Het zijn de Hulshof Mobiz Compact HP200, de Mobiz Slim HP200 en de Mobile Office Trolley HP200. De koffers zijn aangepast aan de veranderende wensen voor het mobiele werken.

De nieuwe koffers zijn leverbaar vanaf eind oktober.

 

De Hulshof Mobiz Compact HP200 is een compacte koffer voor uw laptop en de mobiele printer HP OfficeJet 200. Het plateau voor de laptop is nu zo aangepast dat deze ook geschikt is voor grotere notebooks. Er kan gewerkt worden vanuit de koffer, mede omdat het deksel eenvoudig te verwijderen is. De koffer is voorzien van een ingebouwde stroomvoorziening, netsnoer, een groot etui en een papiervak.

 

De Hulshof Mobiz Slim HP200 is speciaal ontworpen voor de HP OfficeJet 200. Naast de printer is er ook plaats voor een tablet. In het deksel is ook ruimte voor het printpapier.

Een stevige koffer speciaal ontwikkeld voor de mobiele werker die op veel verschillende locaties werkt. De koffer is gemaakt van slagvaste kunststof (ABS) en heeft een moderne, eigentijdse vormgeving

 

Wilt u zo weinig mogelijk tillen dan is de Hulshof Mobile Office Trolley HP200 een juiste optie om uw printer en laptop te vervoeren en veilig op te bergen. Door de grote wielen en lange trolley is de koffer zeer goed verrijdbaar, ook wanneer de koffer geheel gevuld is. De robuuste aluminium profielkoffer heeft een scharnierende voorklep waar de printer op wordt bevestigd. U haalt de notebook uit de koffer en bent meteen klaar om aan het werk te gaan.

 

Laden van de accu’s van notebook en/of printer kan bij alle modellen met de ingebouwde stroomvoorziening en het meegeleverde netsnoer. Met een omvormer kan dit ook in de auto, onderweg naar de volgende klant.

 

Natuurlijk kunnen we u de koffers ook met de printer HP OfficeJet 200 leveren. Meer informatie over de printer vindt u hier.

 

Combi HP200 koffers

Mobiz Slim HP200, Mobiz Compact HP200 en Mobile Office Trolley HP200.