Hulshof partner in project DMWD

07-05-2015

Design for manufacturing with Disabled is waar het project DMWD om draait. Aan het ontwikkelen van innovatieve ideeën en het ontwerpen van effectieve oplossingen, wordt toegevoegd dat het product in belangrijke mate gemaakt moet kunnen worden door mensen met een beperking.

 

“Toen wij werden benaderd door Richard Tanke en Gert Rebergen, de initiatiefnemers achter dit project, waren wij meteen enthousiast”, aldus Eric Hulshof. “Het past binnen onze strategie, waarbij we verschillende montage- en assemblagewerkzaamheden meer en meer uitbesteden. Daarnaast zijn we bezig met de ontwikkeling van een aantal innovatieve producten, die goed passen binnen het kader van dit project. Tot slot past dit project binnen ons streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. De komende 3-6 maanden zullen we in overleg met het ontwerpbureau D’Andrea & Evers en de sociale werkvoorziening Hameland met het project bezig gaan”, aldus Hulshof.

 

De komende tijd zullen wij u via de nieuwsbrief informeren over de voortgang van het project. Voor meer informatie over het project DMWD kunt u ook de site www.dmwdbv.nl  bezoeken.