Koffers op maat

Als een standaardproduct niet de oplossing is voor uw specifieke situatie, dan bieden de koffers op maat van Hulshof de oplossing. Maatwerk varieert bij Hulshof van het aanpassen van één van onze standaardproducten tot het ontwerpen van een een totaal nieuw concept. Wij laten onze kennis en expertise in het ontwikkelen van een tas of koffer op maat graag in uw voordeel werken. Soms is dat een eenvoudig traject, zoals het monteren van een ander slot op een koffer of een andere kleurstelling. In andere gevallen gaat het om een compleet ontwikkeltraject, waarbij de uiteindelijke oplossing vooraf niet bekend is. We doorlopen gezamenlijk een aantal stappen om tot het gewenste resultaat te komen. Gestructureerd, met duidelijke beslismomenten, zodat de doorlooptijd en de kosten beheersbaar zijn.

Wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling, met state of the art CAD programmatuur. Prototypen maken we zelf, zodat in een vroeg stadium een visualisatie gemaakt kan worden van de oplossing die ons voor ogen staat. Eventuele matrijzen worden in eigen beheer gemaakt of uitbesteed. Na afronding van het voortraject en goedkeuring van het prototype, starten we met de productie. Is een instructie op locatie gewenst of wilt u uw maatwerkoplossing geleverd hebben met uw apparatuur of onderdelen erin? Wij denken met u mee en kunnen u daarin ontzien. Heeft u een bijzondere vraag en zoekt u een ervaren en betrouwbare partner om tot een oplossing te komen? Daag ons uit, en laat u verrassen! Kan niet? Mooi wel!

Stappen

In zes stappen naar uw maatwerk koffer of tas

Met een enthousiast team adviseert, ontwerpt en produceert Hulshof op maat gemaakte oplossingen voor het bedrijfsleven en overheidsinstanties die niet voldoende geholpen zijn met een van onze standaard oplossingen. Het hieronder weergegeven werkproces doorlopen we dan graag met u. Alleen het beste resultaat is daarbij goed genoeg om voor u maatwerk koffers en tassen te realiseren:

1

Idee

Na analyse en inventarisatie komen we met een idee om uw wensen in te vullen

2

Ontwerp

We visualiseren de voorgestelde oplossing en maken een kostenraming

3

Prototype

Met het prototype kunt u testen of het ontwerp aan uw eisen voldoet

4

Productie

We produceren uw maatwerkoplossing conform ons kwaliteitsmanagement systeem

5

Verzending

Wij verzenden op tijd en leveren op de afgesproken locatie

6

Nazorg

Ook daarna staan wij klaar voor u: voor een gebruiksinstructie, een vraag of een reparatie

Systeemkoffer met convertible en printer geïntegreerd in één oplossing

Presentatiekoffer met bedrukking en schuiminterieur op maat

Pinapparaat, scanner, printer en beeldscherm altijd bij de hand

Alles bij elkaar om te presenteren? Geen probleem voor deze oplossing

Bent u geïnteresseerd in een maatwerkoplossing?

Neem contact met ons op