Nieuws

Hulshof Business Cases introduceert nieuwe website

06-12-2018

Vanaf 1 december 2018 hebben wij een nieuwe website voor onze standaard zakelijke oplossingen. Wij zijn nieuwsgierig wat u van onze nieuwe website vindt. Neem snel even een kijkje op: www.hulshofbusinesscases.com.  

Lees meer

Vakantieperiode Hulshof business cases

28-06-2018

Hulshof business cases is in week 32 en week 33 volledig gesloten. Wij kunnen geen verzendingen versturen in die periode. Wilt u bij het plaatsen van uw bestellingen hiermee rekening houden om zo toch uw levering op tijd te ontvangen.   Hulshof business cases is….

Lees meer

Hulshof introduceert: koffers voor HP OfficeJet 200

26-09-2016

De nieuwe mobiele printer van HP de OfficeJet 200 is de vervanger voor de HP OfficeJet 100. Hulshof heeft haar serie mobiele notebook- en printerkoffers uitgebreid met drie koffers, die geschikt zijn voor deze nieuwe printer, die qua afmetingen wat groter is dan zijn voorganger…..

Lees meer

Instructie Mobiz Compact

04-02-2016

We willen laten zien hoe de Mobiz Compact gebruiksklaar kan worden gemaakt. Dit hebben we nu ook via een video in beeld gebracht. De instructie is voor de Mobiz Compact HP100 en de Mobiz Compact Canon iP100/iP110. Bij de levering van uw koffer was al….

Lees meer

Hulshof Kan niet? Mooi wel! Kijk zelf!

03-02-2016

Op multi-media gebied hebben we niet stil gezeten. We hebben productvideo’s van diverse Hulshof-oplossingen gemaakt. Deze films zijn vanaf nu te zien op YouTube. We hebben een eigen kanaal op YouTube Hulshof business cases. Natuurlijk zijn de video’s ook te bekijken op onze website. Films zijn….

Lees meer

Like to Share

14-12-2015

De impact van technologie op onderwijs is groot tegenwoordig. Like to Share is een magazine dat de verschillende aspecten hiervan beschrijft. Daarnaast organiseren zij ook evenementen op het gebied van Educatie & Technologie. Hulshof heeft een advertentie geplaatst in dit magazine. U kunt het magazine….

Lees meer

De oplossing voor laptops en tablets in het onderwijs!

16-07-2015

Het onderwijs van de toekomst Onderwijs 2.0, het nieuwe leren, tablet onderwijs en iPad onderwijs zijn slechts enkele termen voor het gebruik van laptops, Chromebooks of tablets in het onderwijs. Welke benaming u er ook aan geeft, het gebruik van ICT in het onderwijs blijft….

Lees meer

Hulshof partner in project DMWD

07-05-2015

Design for manufacturing with Disabled is waar het project DMWD om draait. Aan het ontwikkelen van innovatieve ideeën en het ontwerpen van effectieve oplossingen, wordt toegevoegd dat het product in belangrijke mate gemaakt moet kunnen worden door mensen met een beperking.   “Toen wij werden….

Lees meer