Kan niet? Mooi wel!

Een standaardproduct is niet altijd de oplossing voor je specifieke wensen. Hulshof Business Cases denkt graag met je mee om tot een geschikte oplossing te komen. Samen inventariseren wij jouw eisen en wensen, waarbij wij niet alleen naar het product kijken, maar vooral ook naar jouw gebruikssituatie.

IMG 3277 1

Koffer op maat

Ben je bijvoorbeeld veel onderweg en is hetgeen je meeneemt vrij zwaar, dan is een trolley handig. Wil je vervolgens je artikelen vanuit de koffer presenteren bij de klant, dan kan een systeem met uitneembare schuiflades een goede oplossing zijn. En als het handiger is om vanuit de koffer te presenteren, dan wil je geen vuile wielen op tafel hebben.

In veel gevallen is een koffer uit ons standaard assortiment uitgangspunt voor een oplossing op maat. Door kleine aanpassingen, zoals een ander slot of een paneel met jouw logo, wordt een standaard koffer een koffer op maat. Het kan ook zijn dat nog niet bekend is hoe de uiteindelijke oplossing eruit komt te zien. In dat geval starten wij een compleet ontwikkeltraject op. Gezamenlijk doorlopen wij een aantal stappen om tot het gewenste resultaat te komen. Van idee tot eindproduct: gestructureerd, met vooraf duidelijkheid over de kosten en met duidelijke beslismomenten.

Hulshof Cases Viskoffer fotografie 4 1

Eigen ontwerpafdeling bij Hulshof

Hulshof Business Cases beschikt over een eigen ontwerpafdeling. Aan de hand van CAD tekeningen, maakt ons team van enthousiaste medewerkers een prototype. Hierdoor wordt in een vroeg stadium een visualisatie gemaakt van de oplossing die wij voor ogen hebben. Zo kunnen wij beoordelen of het product voldoet aan de gestelde eisen: past de inhoud, is deze eenvoudig te plaatsen en uit te nemen. Indien gewenst of noodzakelijk laten we testen doen door externe specialisten.

APK BH 11

Een prototype biedt de gelegenheid met een fysiek product de eerste ervaringen op te doen en op grond daarvan eventuele aanpassingen te doen. Op deze wijze wordt het ontwikkeltraject doorlopen, totdat het resultaat aan jouw verwachtingen voldoet. Op basis daarvan starten wij met de productie.

Of het nu gaat om een aanpassing van een standaardproduct of de ontwikkeling van een geheel nieuw product: wij houden van een uitdaging. Kan niet? Mooi wel!