Over ons

Over ons

Kan niet? Mooi wel!

Hulshof is een Achterhoeks familiebedrijf met een rijke historie, opgericht in 1918. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld van productiebedrijf naar marktspecialist die voor haar doelgroepen innovatieve maatwerk concepten bedenkt en uitwerkt. Hulshof heeft een platte, flexibele organisatie, waardoor snel ingespeeld kan worden op marktvragen en veranderende omstandigheden. De Achterhoekse nuchterheid en betrouwbaarheid vormen het dna van ons dagelijkse handelen en doen. Sinds 2009 is het bedrijf gecertificeerd volgens het ISO 9001-2008 management systeem. Sinds enkele jaren is het bedrijf actief op zoek naar nieuwe kansen, bijvoorbeeld als het gaat om milieu en duurzaamheid. Minder materialen, functie integratie, recycling en onderzoek naar de toepassing van bio-composieten zijn actuele thema’s.

Hulshof is een kop-staart bedrijf, waarbij enerzijds  de ontwikkeling en het specificeren van een product en anderzijds de eindcontrole altijd in eigen beheer plaatsvindt. Door het zoeken naar samenwerkingsverbanden met gespecialiseerde toeleveranciers, zijn we in staat een breed scala van oplossingen aan te bieden. De productie vindt dan ook daar plaats, waar de omstandigheden het gunstigst zijn, waarbij de voorkeur uitgaat naar lokale of regionale locaties. Hulshof heeft een gemotiveerd team van medewerkers die dagelijks alles in het werk stellen om onze klanten tevreden te stellen.

Hulshof business cases – Kan niet? Mooi wel!

 

Historie

Van hutkoffer tot notebook koffer

Hulshof is in 1918 begonnen als leerlooierij. Een belangrijk product uit die tijd waren fietszadels, die volledig in eigen beheer werden geproduceerd. Hulshof Leder en Metaal, de naam die altijd nog op de gevel staat, herinnert aan deze begintijd.

Bekendheid heeft Hulshof vooral gekregen als kofferproducent. Eerst met de fabricage van fiber koffers in vele soorten en maten, waaronder de bekende hutkoffers waarmee velen in de jaren vijftig van de twintigste eeuw hun heil zochten in verre oorden. Vanaf de jaren zestig, na de introductie van kunstleder, werden reiskoffers en aanverwante artikelen het belangrijkste product.

Eind twintigste eeuw heeft Hulshof zich meer en meer gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van oplossingen voor flexwerkers en mobiele werkers. Koffers waarin een notebook en printer of andere apparatuur wordt ingebouwd en van waaruit de gebruiker zijn werkzaamheden verricht.

Luisteren naar de klant, afspraken nakomen, een goede prijs-kwaliteit verhouding, innoveren, kansen zien en grijpen. De ontwikkelingen staan nooit stil!

 

Onze mogelijkheden

Voor elke branche hebben wij de beste oplossingen. In zowel ons standaardassortiment als in de maatwerk mogelijkheden.

Oplossing voor

Techniek & Inspectie

Bekijk de mogelijkheden

Oplossing voor

Dienstverlening

Bekijk de mogelijkheden

Oplossing voor

Onderwijs & Training

Bekijk de mogelijkheden

Kan niet? Mooi wel!

Zit uw oplossing er niet tussen? Dan biedt ons maatwerk wellicht de juiste oplossing!

Bekijk onze maatwerk oplossingen