Meer dan 100 jaar koffer ervaring

Welkom bij Hulshof Business Cases, een echt Achterhoeks familiebedrijf. Sinds onze oprichting in 1918 zijn we niet meer weg te denken uit Lichtenvoorde. Wij hebben een platte, flexibele organisatie. Een groot aantal van onze medewerkers werkt al vele jaren voor ons. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring in huis en kunnen wij snel inspelen op jouw vragen. In de loop der de jaren hebben wij ons ontwikkeld van productiebedrijf naar marktspecialist. We ontwerpen innovatieve oplossingen op maat voor diverse doelgroepen en nemen deze daarna in productie. Ons DNA wordt gevormd door de Achterhoekse nuchterheid en betrouwbaarheid. Dit karakter vormt de kern van ons dagelijks handelen.

Bij Hulshof Business Cases combineren we dus een rijke historie met hedendaagse expertise. Met onze Achterhoekse no-nonsense mentaliteit werken we dagelijks aan vooruitstrevende zakelijke oplossingen. Ons team staat klaar om ook voor jou een passende oplossing te bedenken, met de vertrouwde toewijding die ons kenmerkt.

22 min

De specialist op het gebied van koffers en tassen

Wij streven ernaar onze processen voortdurend te verbeteren. Met milieu en duurzaamheid houden wij ons actief bezig. Waar mogelijk verminderen wij het gebruik van verpakkingsmaterialen, afval wordt zoveel mogelijk gescheiden en gerecycled. We werken bij voorkeur met lokale of regionale partners. Mede hierdoor zijn wij in staat een breed scala aan technische oplossingen te bieden. Bij de productontwikkeling zoeken we voortdurend naar constructies, waarmee de levensduur van producten verlengd kan worden, bijvoorbeeld door componenten uitwisselbaar te maken. Is een koffer defect, dan proberen we deze eerst te repareren. Daarnaast zijn we actief bezig, in samenwerking met verschillende partners, om meer duurzame en/of gerecyclede materialen in te zetten. Sinds 2009 hebben we het ISO 9001-2015 certificaat.

Hulshof Business Cases

Van hutkoffer naar notebookkoffer

Hulshof Business Cases is in 1918 als leerlooierij begonnen. Wij maakten volledig in eigen beheer fietszadels. Deze begintijd pronkt nog steeds op de gevel van ons pand: Hulshof Leder en Metaal. Door de jaren heen kregen wij steeds meer bekendheid als kofferproducent. Door de fabricage van fiber koffers in vele soorten en maten, waaronder de bekende hutkoffers. In de jaren vijftig van de twintigste eeuw werd deze koffer meegenomen door mensen die hun heil zochten in verre oorden. Na de introductie van kunstleer in de jaren zestig werden reiskoffers en andere aanverwante artikelen een belangrijk product voor Hulshof Business Cases.

Eind twintigste eeuw heeft Hulshof zich meer en meer gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van oplossingen voor flexwerkers en mobiele werkers. Koffers waarin een notebook en printer of andere apparatuur wordt ingebouwd en van waaruit de gebruiker zijn werkzaamheden verricht. Mooie, nieuwe innovatieve ontwikkelingen staan
vandaag de dag bij ons centraal.

Meer dan 100 jaar zijn we al actief, van hutkoffer naar notebook, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden!

Kan niet? Mooi wel!