Topsets veilig opbergen en vervoeren

De vraag was of we een oplossing hadden om topsets veilig op te bergen? Nadat duidelijk was dat het hier een accessoire voor sportvissers betrof en we meer inzicht kregen waarom de huidige oplossingen om topsets in op te bergen niet optimaal waren, konden we een voorstel uitwerken voor de opdrachtgever, een dierenspeciaalzaak met een afdeling voor de sportvisserij.

Topsets zijn kwetsbaar en kostbaar, zodat we een voorstel hebben uitgewerkt op basis van een aluminium profielkoffer en schuimdelen waar de topsets ingeklemd kunnen worden. Aluminium profiel koffers zijn eenvoudig in nagenoeg elke gewenste afmeting te maken en zijn zeer stabiel, waardoor ze de topsets goed beschermen. Door de schuimdelen in de koffer kan elke topset worden ingeklemd, zodat ze elkaar niet raken en bovendien kunnen ze overzichtelijk naast elkaar worden geplaatst. Met deze oplossing was de opdrachtgever zeer tevreden: de kans dat de topsets beschadigen tijdens het transport is hiermee vrijwel uitgesloten en dat levert voor veel sportvissers een besparing op omdat de topsets veel langer zullen meegaan!

Hulshof Cases Viskoffer fotografie 5 2

Wilt u uw nieuwe product ook op een professionele wijze presenteren? Neemt u dan contact met ons op via [email protected] of bel 0544-376596.

Kan niet? Mooi wel!