Professioneel en overzichtelijk presenteren

Van Heek Medical benaderde ons met de vraag of wij voor hen een koffer op maat konden maken voor hun Equil patchpomp. In de koffer moeten deze producten overzichtelijk opgeborgen worden en snel toegankelijk zijn. Deze koffers worden gebruikt als saleskoffers. Vandaar dat de wens is om de koffers te voorzien van een full colour bedrukking.

Aan de hand van de artikelen die in de koffer gepresenteerd moeten worden, is een CAD-tekening gemaakt op basis waarvan Van Heek een goed beeld kreeg van de voorgestelde indeling. Met de aangeleverde informatie omtrent het logo, hebben we een logo bestand gemaakt, waarna de panelen full colour zijn bedrukt.

Waar voorheen de producten werden verpakt in een kartonnen doos, die door het intensieve gebruik niet lang meeging, is de door ons voorgestelde aluminium profielkoffer uitermate geschikt voor de toepassing door Van Heek.

Hulshof Cases webshop 2e Serie 6

Joris Logtens van Van Heek:

" De koffers bevallen goed tot nu toe. Ze zijn een stuk duurzamer dan de vorige die we hadden. Past qua uitstraling goed bij de hoge kwaliteit van het merk en ondersteunt bij een professionele presentatie. Handig dat onze mensen alles bij de hand hebben."

Wilt u uw nieuwe product ook op een professionele wijze presenteren? Neemt u dan contact met ons op via [email protected] of bel 0544-376596.

Kan niet? Mooi wel!